Hasło krzyżówkowe:fermentacja wywoływana przez bakterie masłowepodpowiedzi, synonimy, rozwiązania
Najtrafniejszy wynik:fermentacja masłowa
Liczba liter: 19
Słowo zaczyna się na: F
Słowo kończy się na: A
Zawiera litery: A, A, A, A, C, E, E, F, J, M, M, N, O, R, S, T, W, Ł
Szukasz rozwiązania do hasła fermentacja wywoływana przez bakterie masłowe? Nasza wyszukiwarka krzyżówkowa podaje gotowe odpowiedzi, synonimy i definicje, które pomogą Ci w szybkim rozwiązywaniu krzyżówek, szarad i rebusów. Wybierz najlepsze dopasowanie albo skorzystaj z pól wyszukiwania powyżej, aby znaleźć inne hasła i podpowiedzi.
Znalezione słowatrafność/liczba znaków
zacier
- poddany fermentacji alkoholowej
- Poddawany fermentacji alkoholowej w celu otrzymania spirytusu
- Podawany fermentacji alkoholowej w celu otrzymania spirytusu
- poddawany fermentacji alkoholowej
- przygotowany do fermentacji alkoholowej
- Masa podawana fermentacji, aby otrzymać wódkę lub piwo
- Masa przeznaczona do fermentacjo alkoholowej
- Masa poddawana fermentacji alkoholowej
- Masa przygotowana do fermentacji alkoholowej
- Pulpa poddawana fermentacji alkoholowej
- Masa poddawana fermentacji w celu otrzymania alkoholu
- Surowiec skrobiowy przygotowany do fermentacji alkoholowej
- Płyn przygotowany do fermentacji alkoholowej
- Masa, którą poddaje się fermentacji alkoholowej w gorzelni
- Masa z ziemniaków lub ziaren zbóż, którą poddaje się fermentacji alkoholowej w gorzelni
FAQ: fermentacja wywoływana przez bakterie masłowe
Jaka jest najtrafniejsza odpowiedź na hasło „fermentacja wywoływana przez bakterie masłowe”?
Najlepszym dopasowaniem jest fermentacja masłowa — Zobacz możliwe odpowiedzi dla hasła fermentacja wywoływana przez bakterie masłowe..
Ile znaków ma najlepsza odpowiedź „fermentacja masłowa”?
Słowo „fermentacja masłowa” ma 18 znaków (bez spacji i łączników).
Jakie są inne odpowiedzi pasujące do „fermentacja wywoływana przez bakterie masłowe”?
- fermentacja propionowa — 21 znak
- rozkład — 7 znaków
- fermentacja mlekowa — 18 znaków
- fermentacyjny — 13 znaków
- fermentor — 9 znaków
- drożdże — 7 znaków
- fermentacja anaerobowa — 21 znak