Hasło krzyżówkowe:okrągły i płaski pszenny placek popularny w krajach bliskiego wschodu i maghrebu jedzony najczęściej z pikantnymi sosami używany też jako kieszonka do której można nałożyć składników mięsa warzpodpowiedzi, synonimy, rozwiązania

Najtrafniejszy wynik:pita

Liczba liter: 4
Słowo zaczyna się na: P
Słowo kończy się na: A
Zawiera litery: A, I, P, T

Szukasz rozwiązania do hasła okrągły i płaski pszenny placek popularny w krajach bliskiego wschodu i maghrebu jedzony najczęściej z pikantnymi sosami używany też jako kieszonka do której można nałożyć składników mięsa warz? Nasza wyszukiwarka krzyżówkowa podaje gotowe odpowiedzi, synonimy i definicje, które pomogą Ci w szybkim rozwiązywaniu krzyżówek, szarad i rebusów. Wybierz najlepsze dopasowanie albo skorzystaj z pól wyszukiwania powyżej, aby znaleźć inne hasła i podpowiedzi.

Hasło krzyżówkowe okrągły i płaski pszenny placek popularny w krajach bliskiego wschodu i maghrebu jedzony najczęściej z pikantnymi sosami używany też jako kieszonka do której można nałożyć składników mięsa warz - pita – rozwiązanie, synonimy, podpowiedzi i definicje krzyżówkowe
Znalezione słowatrafność/liczba znaków
Długość:

FAQ: okrągły i płaski pszenny placek popularny w krajach bliskiego wschodu i maghrebu jedzony najczęściej z pikantnymi sosami używany też jako kieszonka do której można nałożyć składników mięsa warz

Jaka jest najtrafniejsza odpowiedź na hasło „okrągły i płaski pszenny placek popularny w krajach bliskiego wschodu i maghrebu jedzony najczęściej z pikantnymi sosami używany też jako kieszonka do której można nałożyć składników mięsa warz”?
Najlepszym dopasowaniem jest pita — Zobacz możliwe odpowiedzi dla hasła okrągły i płaski pszenny placek, popularny w krajach Bliskiego Wschodu i Maghrebu, jedzony najczęściej z pikantnymi sosami, używany też jako kieszonka, do której można nałożyć składników (mięsa, warz.
Ile znaków ma najlepsza odpowiedź „pita”?
Słowo „pita” ma 4 znaki (bez spacji i łączników).
Jakie są inne odpowiedzi pasujące do „okrągły i płaski pszenny placek popularny w krajach bliskiego wschodu i maghrebu jedzony najczęściej z pikantnymi sosami używany też jako kieszonka do której można nałożyć składników mięsa warz”?