Hasło krzyżówkowe:substancja chemiczna umożliwiająca utrzymanie właściwości fizykochemicznych innych substancji do których jest dodawana w niewielkich ilościach np żywności leków zawiesin emulsjipodpowiedzi, synonimy, rozwiązania

Najtrafniejszy wynik:stabilizator

Liczba liter: 12
Słowo zaczyna się na: S
Słowo kończy się na: R
Zawiera litery: A, A, B, I, I, L, O, R, S, T, T, Z

Szukasz rozwiązania do hasła substancja chemiczna umożliwiająca utrzymanie właściwości fizykochemicznych innych substancji do których jest dodawana w niewielkich ilościach np żywności leków zawiesin emulsji? Nasza wyszukiwarka krzyżówkowa podaje gotowe odpowiedzi, synonimy i definicje, które pomogą Ci w szybkim rozwiązywaniu krzyżówek, szarad i rebusów. Wybierz najlepsze dopasowanie albo skorzystaj z pól wyszukiwania powyżej, aby znaleźć inne hasła i podpowiedzi.

Hasło krzyżówkowe substancja chemiczna umożliwiająca utrzymanie właściwości fizykochemicznych innych substancji do których jest dodawana w niewielkich ilościach np żywności leków zawiesin emulsji - stabilizator – rozwiązanie, synonimy, podpowiedzi i definicje krzyżówkowe
Znalezione słowatrafność/liczba znaków
Długość:

FAQ: substancja chemiczna umożliwiająca utrzymanie właściwości fizykochemicznych innych substancji do których jest dodawana w niewielkich ilościach np żywności leków zawiesin emulsji

Jaka jest najtrafniejsza odpowiedź na hasło „substancja chemiczna umożliwiająca utrzymanie właściwości fizykochemicznych innych substancji do których jest dodawana w niewielkich ilościach np żywności leków zawiesin emulsji”?
Najlepszym dopasowaniem jest stabilizator — Zobacz możliwe odpowiedzi dla hasła substancja chemiczna, umożliwiająca utrzymanie właściwości fizykochemicznych innych substancji, do których jest dodawana w niewielkich ilościach, np.: żywności, leków, zawiesin, emulsji..
Ile znaków ma najlepsza odpowiedź „stabilizator”?
Słowo „stabilizator” ma 12 znaków (bez spacji i łączników).
Jakie są inne odpowiedzi pasujące do „substancja chemiczna umożliwiająca utrzymanie właściwości fizykochemicznych innych substancji do których jest dodawana w niewielkich ilościach np żywności leków zawiesin emulsji”?